sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Kundi kävi kylässä

Oikeasti siitä on jo kaksi viikkoa.. Mutta kun aika ja viitseliäisyys kuvien käsittelylle eivät ole oikein kohdanneet niin siksi vasta nyt. Iso poika se on, reilusti jo nyt Kallaa isompi ja rotevaa tekoa. Ikää nyt siis 7kk. Reippaana Kundi oli Katrin mukana kisoissa, ei haitannut vieras kisapaikka yhtään :) Kundi onkin kyllä sosiaalistettu ihan superhyvin ja ollut mukana paljon! Omistajien mukaan se on ollut helppo pentu kuljettaa mukana ja kyllä me vähän mietittiin Katrin kanssa että miten Mape ikinä on noin kiltin pennun voinut saada :D


Sivuprofiili on pyrtsin..

..mutta edestä hän paljastuukin Ransuksi :D                         
Tässäpä siskolikka Hikka (K.Rähinärakkautta) ja upea kuva on Hikan emännän Pia Pynnän ottama. Käykääs katsomassa Hikan aksavideo blogista, aika hieno lapsikoira, eikö <3 Mutta mutta.. lapsuus sikseen, yksi jos toinen Mapen pentu on jo aloittanut juoksunsa, myös Hikka. Ehtiväistä sakkia.

                        
Tuossapa Oomi (Kivasti Meniks Tunteisiin, kuva Anne Saari), joka tulee Katrin luo hoitoon muutaman viikon päästä, hauskaa päästä näkemään tuota pikku-mapen näköistä pyrriotusta!

Uutisia vielä sen verran että Elsan ensimmäisestä pentueesta Aulis (Tottakai Pikku Pietari) otti täsmäiskun näyttelykehiin ja sieltäpä oli kotiintuomisina SERTi, CACIB ja titteli FI MVA, onnea!

7v, erittäin hyväkuntoinen ja iloinen uros, rodunomainen pää ja ilme, hyvä kaula & ylälinja. Oikea asentoinen häntä, hyvä rintakehän syvyys ja pituus, hyvä liikunta.

Ja Hemmoliini (K.Ota mut kiinni) taituroi tassuunsa Riikan ohjein tittelin RTK1, hienoa!

Ainiin, pääsi Kundi ja Kalla leikkimäänkin kisojen lomassa. Ja sitä leikkiä riitti...
Kalla on kyllä harvinaisen kaunis ja kuvausellinen noin pyrriksi. Vai mitä sanotte...


1 kommentti:

  1. On Kalla kuvauksellisempi kuin mustiainen siskonsa, josta ei saa yhtään onnistunutta otosta meitsin kuvaustaidoilla:D Ja upean näköistä menoa Hikalla aksassa, hienoa!!

    VastaaPoista