tiistai 11. lokakuuta 2016

on jo lokakuu..

Pentuset ovat kohta jo 7kk vanhoja. Nyt kun Oomi alkaa olla kunnossa, huolta aiheuttaa ahmattipoika Kundi, joka söi vähän lääkkeitä ja nyt seuraillaan munuaisarvoja. Toivottavasti ne siitä! Voinnissa yhden arvon kohollaolo ei onneksi näy. Kundi tuleekin ensi viikonloppuna Katrille hoitoon niin pääsee livenä paijaamaan söpöä poitsua :) Kundi oli Best Friendin mainospoikanakin tässä taannoin!

Kundi (K.Pojt on poikii) kuva Sari Korhonen

Miina (K.Vaimomatskuu) viihdyttämässä vanhuksia :) Kuva Veera Pyy

magnusti? Oomi (K.meniks tunteisiin) kuva Anne saari

pieni sievä keltainen (Qumma, K.Käännät mun pään)  6kk kuva Anne Saari

Hikka (K.Rähinärakkautta) kuva Pia Pynnä

Muuten meidän elämään kuuluu kiirettä, ja paljon sellaista! Olin tässä pari viikkoa töissä/koulussa käytännössä niin, että viikkoon tuli korkeintaan yksi vapaapäivä. Alkoi jo vähän tuntumaan kun koulu on tampereella ja nyt työt sitten monen mutkan jälkeen Savonlinnassa. Mutta valtakunnallinen hoitotason tentti meni kertaheitolla läpi! Kyllä siihen luinkin... Meidän luokalta pääsi 7/24 läpi siitä ekalla yrittämällä. Nyt siis ajelen keltaista autoa Etelä-Savon pelastuslaitoksella Savonlinnassa. Alustavasti 3kk, mahdollisesti 6kk, sen jälkeen on kasassa vaadittu työkokemus (vain ambulanssikokemus lasketaan) että saan hoitotason luvat pohjois-karjalaankin. Sit voi rauhassa palata vaiks takas päivystykseen ja katsella mitä tulevaisuus tuo.

Pitkästä aikaa muutamia kuvia jopa omista koirista. Tuittu tosin on ollut miun porukoilla dukkiksen kaverina. Viime viikolla hoidossa oli Mape ja mie en ollu kotona käytännössä koko viikolla.. Paras kepo hoiti sitten elukkalaumaa <3


niinkin tyypittömäksi rakiksi Kallalla on aika nätti ilme. Eikö se olekin kaiken A ja O ;D

Sisältä se sitten on...noh tämmöinen :D

Muutama kotikuva sitten.. Olkkariin saatiin tuparilahjaksi hieno lamppu ;)

Tuplakupla ja sen kaverina kaksi anopinjakkaraa toinen miun ja toinen Ollin anopille :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti