tiistai 5. syyskuuta 2017

yksi asia ensin

ennen Kivasti-leirin ja loman kuulumisia..

Saanen esitellä uuden agivalion! FI AVA, FI MVA, EE&LV JMVA, JV-12 EXECUTIVE SABOTAGETuittu kipitti meidän parhaalla ja nopeimmalla kisaradalla voittoon lauantain kisoissa ja sai viimeisen sertinsä. Oli kiva valiotua sellaisella radalla, jossa oikeesti yhteistyö toimii, koira yrittää kaikkensa ja menee niin lujaa kuin pääsee. Lisää tollaisia ratoja kiitos =) Toisella radalla oltiin toisia kun puudeli yritti vähän karata putkeen ja jouduin huutelemaan sen sieltä pois. Yksi aginolla uupuu enää ensi vuoden SM-kisoista :)

Otin Tuitusta takapihalla noita aksakuvia. Siirryin terassille varjoon katsomaan mitä kuvia tuli niin sillä aikaa Tuittu pitikin vähän omatoimitreeniä yllä ja palkkaakin tuli hyvällä tahdilla, jotta motivaatio säilyi :D
Eihän tuossa sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta huvitti vain kun rupesin ihmettelemään onko namiautomaatti seonnut vai mitä siellä tapahtuu kun en nähnyt :D pyrrit olis pistäny ton automaatin paskaks (tai nielly kaukosäätimen), sillee ne namit helpoiten saa!

Nih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti