sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

pennut jo reilun viikon!

tarkemmin ottaen jo 10vrk. Kuvat ovat perjantailta kun pennut olivat 8vrk. Ja jälleen luvassa vain kännykkäkuvia. Ehkä sitten ulkona siirryn kuvaamaan järkkärillä, nyt on lisäksi hieman tietoteknisiä ongelmia kun tietokoneessa on jäljellä yksi joskus ja jouluna toimiva USB-portti =(

Ja niin, pentujen työnimet tulivat vähän vahingossa (ennen kun joku ihmettelee miksi yksi on nimetty ystäväni mukaan). Maija kun syntyi, sanoi Maijan tuleva haltija "no sieltä tuli se Maija Myöhänen" ja siitä jäi Maija. Sitten - jos muistatte Suskin Reino-malinoisin- niin Suski sanoi fawnin näyttävän ihan Reinolta ja käski nimetä sen Reinoksi. Ensin siitä tulikin Reino, mutta kun toisesta tuli Keijo niin Reinosta muuntui Reijo. Sitten Aapo ja Kaapo.. No en tiedä, kunhan ideoitiin rimmaavia nimiä. Ensin oli siis Maija ja Reino, samaan teemaan sitten loput.

Kaapo (vas) ja Aapo

Keijo (vas) ja Reijo

Maija

Reijo

Keijo
Minä ideoin ja Kepo totetutti hienon taulukon painon seurantaan :)


Pennut ovat isoja, tai tosi isoja. Tarjouduin ottamaan jopa keinoemoa vaatineita pentuja pari tänne meille, uskon että Pilvi olisi suoriutunut niistä yhtä mallikkaasti kun omistaankin, mutta kaikeksi onneksi keinoemoa ei sitten tarvittukaan.

vähän blogia ahkerammin päivittyy instatili, pistäkää seurantaan :)

Henkilön kennelkivasti (@kennelkivasti) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti