maanantai 30. huhtikuuta 2018

sekalainen seurakunta

Kuvissa pennut ovat neljä viikkoa ja päivän vanhoja eli kuvat ovat viime perjantailta. Kivempi kuvata kun aurinko ei paista, välttyy varjoilta (joita ei osaa kuvankäsittelyllä avata). Neljän viikon kohdalla painoa oli Reijolla 1860g, Keijolla 2180g, Maijalla 1960g, Kaapolla 1760g ja Aapolla 1880g.Keijo 4 vko

Maija ja Reijo

Maija ja Reijo

Aapo

Maija ja Kaapo

Reijo ja Aapo

Reijo

Maija

Kaapo söpönaama

Kaapo
Ulkoaitaus on pystytetty ja ensi viikolla olis tarkoitus muuttaa pennut koirahuoneeseen. Nyt ne ovat tutustuneet uusiin ihmisiin, lapsiin ja ylipäätään elämän ääniin. Olli porasi pentuaitauksessa niin reaktio oli "jännä ääni, mennään katsomaan!". Kaikki leikkivät jo hyvin lelulla ja taistelevat, myöskin ruoka ja herkut tuntuisi kelpaavan. Purennat näyttävät hyviltä ja hampaitakin suusta löytyy ja ne ovat teräviä :D Toivotaan että reipas meno jatkuu, nythän luonteen erot vasta alkavat pikkuhiljaa enemmän näkyä ja sosiaalistuminen asioihin pääsee vasta kunnolla alkamaan kun voi vastaanottaa enemmän vieraita ja kohta ruveta kuskaamaan pentuja eri paikkoihin :)

1 kommentti:

  1. Ironing T-Shirts | Titanium Road Bike | TITIAN ART
    T-Shirts grade 5 titanium & Art · Ironing T-Shirts · T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. titanium ore T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. samsung watch 3 titanium T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. buy metal online T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. titanium element T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt. T-Shirt.

    VastaaPoista