lauantai 12. toukokuuta 2018

viikon varreltaPennut ovat jo 6 viikkoa vanhoja. Painot 6vko iässä Aapo 3340g, Reijo 3160g, Kaapo 3080g, Keijo 3880g ja Maija 3340g.
Ollaan pentujen kanssa aloitettu autoilu, käyty vierailulla metsässä, miun vanhemmilla ja agilityhallilla. Vieraita on rittänyt ja pennut ottavat vieraat vastaan hännät heiluen :) Vielä on reilu viikko aikaa puuhata kaikkien kanssa ja kaksi viikkoa neljän muun kanssa. Sosiaalistamisen merkitystä pyrtsin kanssa ei voi liikaa korostaa ja koen hyvänä että sosiaalistaminen eri paikkoihin alkaa jo kasvattajan luona turvallisesti pentuekavereiden kanssa asioihin tutustuen. Ei ole sitten ehkä ihan niin suuri maailma kun pitää omin jaloin yksin kohdata eteentulevat asiat :) Leikitty on myös paljon. Kaikilla pennuilla on harrastavat kodit ja sitä silmällä pitäen olen yrittänyt vahvistaa sekä leikkiä että ajatusta siitä, että ihmisen kautta saa herkkuja. Vielä on monta suunnitelmaa pentujen varalle ennen kun uusi arki koittaa :)
Näissä kuvissa pennut n.5 vko

Keijo

Reijo

Maija

Kaapo

Mamma ja lempilelu


ihan vähän söpö Maija

Kaapo

Aapo


Metsäretkeltä, ikää 5,5vko
Keijo

Kaapo

Reijo

Kaapo

Kaapo ja Keijo

Milena kävi perjantaina ottamassa kuvia, tässä alkumaistiaiset, pennut 6 vko. Kaikki kuvat (C) Milena Nevanto

Hmmmm...aapo tai kaapo :D

Kaapo taitaa puuttua kuvasta

Kaapo ja Aapo

Kun ulkona on 22-24 astetta lämmintä niin pentuihin saa hyvin virtaa kun ne iskee lumihankeen (kyllä, meillä on pihalla vielä kinos lunta :D)

Reijo

Kaapo
Kyllä nyt pitää yrittää saada Aaposta kuvia ja vielä onnistuneita sellaisia!

Tuitukka sai kesätukan. Harkitsen samaa Kallalle :D

Kesätukkainen, ja kakkapantaa kaulassa ylpeydellä kuljettava rastapuudeli kävi helatorstaina Susannan kanssa nose workin ykkösluokan hajutestissä ja läpäisi sen :) Treenikertoja on valehtelematta korkeintaan 10. Tästäpä on hyvä jatkaa kisoihin!
Agilityäkin kisattiin tänään yhden nollavoiton ja hylyn verran. Oli kivaa :)
Kasvatitkin on tehneet tuloksia, Hikalta uupuu enää yksi nolla kakkosista, Jeti nousi kolmosiin ja Kundi sai toisen ALOHYV-tuloksen rallytokosta. Toivottavasti en nyt unohtanut jotain. Facebookista löytyy ajankohtaisemmin tulokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti