tiistai 22. toukokuuta 2018

ensimmäinen lähti jo!

pennut täyttävät tällä viikolla jo 8 viikkoa. Pilvi lähti kotiin kun pennut täyttivät 7vkoa ja Maija seuraa sitten perässä ensi maanantaina. Pilvi oli kyllä supertunnollinen emo, niin kauan kun se pentujen kanssa yöpyi (6,5vko) niin se siivosi noiden paskatkin ja imetti pitkät tovit tosi kauan verrattuna Elsaan tai Marttaan.
Tänään lähti sitten jo ensimmäinen, Kaapo, eli Dippi (K.Rahan takii) kohti uutta kotia Espooseen. Perjantaina lähtee Aapo, lauantaina Reijo ja maanantaina sitten kaksi muuta meidän kyydissä Espooseen ja Vantaalle. Takakontista jaellaan siis loput pennut maailmalle ja kasvattaja(t) katoaa samantein ulkomaille :D

Pennut ovat vierailleet toisellakin agihallilla (huomenna kolmannella), mökillä, hevostallilla, eläinlääkärissä, toisella mökillä, meillä töissä...ja joka päivä on jotain vähän yritetty puuhataj ja vierata on käynyt. Tänään käytiin vielä tarkistamassa silmät ja tervein paperein päästiin pois. Sirut laitettiin viime keskiviikkona ja vaikka laitoin heti rekkauksen menemään, sai laskua rekisteröinnistä odotella maanantaille. Sit kun tiistaina ei posti kulje niin eihän ehtinyt rekkarit ekan pennun matkaan, harvinaisen hidasta touhua kennelliitolta.

Kaapo eli Dippi (K.Rahan takii)Maija (K.Kaunis kaaos)

Reijo eli Reino (K.Yritä Ymmärtää)


Aapo eli Merri (K.Nauruterapiaa)

Maija

Keijo eli Meeko (K.Savuna ilmaan)

poskiparta-Merri (Aapo)

maikki

Meeko
Ihanaa kun nyt on loma ja ensi viikolla ohjelmassa sitten lomareissuakin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti