sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

kuulumisia ja kuvapläjäys

pitkästä aikaa..

Hankalaa olla kahden koneen loukussa. Ostin uuden tietokoneen kun entinen vetelee viimeisiää. En vain ole käyttänyt tätä paria kertaa enempää, kaikki kirjanmerkit ja kaikki on vanhalla.. Nyt sitten tulin siirtäneeksi kasan kuvia tälle uudelle koneelle ja en muka voinut päivittää blogia koska surffailin vain vanhalla koneella ja kuvat oli tässä uudell. Hirrrvveen hyvä selitys!

No, viime viikonloppuna oltiin Rellalla issikoimassa pienellä pyrriporukalla. Sää ei ihan suosinut, mutta seura kyllä :) Pyrreistä mukana olivat Elsan ja Kivan lisäksi Sirius, Nuttu, Koda ja paikan "emäntä" Pila. Mukava oli nähdä elsin pentuja, kodaa en ollutkaan nähnyt sitten pikkupentuajan! Tuittu oli mukana myös, tietenkin ja reippaana pieni pyrrien seassa kulki. Luulee varmaan olevansa pyrri itsekin..
kuvat saa isommaksi klikkaamalla. Jostain syystä miullei ollu yhtään kuvaa Pilasta!

koda tutustuu puudeliin
ootte vähä isoja te muut!
Puudelilla oli vähän vauhti päällä.. Pahoittelen kuvien huonoa laatua (oli taas päivä jolloin yksikään kuva ei onnistunut, valottui väärin, tarkentui väärin jne), pakko silti laittaa kun ovat nii hauskoja :)


Äiti....ja tytär..


..ja niin äitinsä tytär :)

Sisarukset saivat hyvät leikit aikaiseksi

Yhteispönötyksiä

kodaa ahdistaa :)

pikkasen märkä Nuttu, rapakossa oli kiva juosta..

Kodalla riittää karvaa!

Sirius

Se on- pentuset täyttivät tuosta parin päivän päästä, eli 16.4 jo vuoden, niin se aika rientää! Onnea :)
14.4 Avasi Roikki (Tottakai se on Severi Suhonen) näyttelyuransa kelpo arvostelulla ja ERI:llä. Hyvä Roikki!

Tuittunen on ollut reipas pentu. Se on ollut ahkerasti mukana eri paikoissa, tallilla, toisella tallilla, kolmannellakin tallilla, kokouksessa prisman pressossa, hallilla.. Missä nyt on käytykin. Reippaana pieni on joka paikassa ollut mukana ja tutustunut ihmisiin ja koiriin. Ainoastaan koon puolesta pitää varoa, muutenhan tuo menee mukana kuin vettä vaan. Eilenkin treenien loppulenkillä oli kolme kelpietä, tolleri, elsi ja pien puudeli ihan sulassa sovussa :)

Aksatreeneissäkin se on ollut mukana ja päässyt tekemään muutaman kerran putkea. Muutoin meidän treenit on taas tuttuun tapaan olleet välillä tauolla, välillä vähemmän tauolla. Pari kertaa viikossa tehdään jotain, joskus useammin, useimmiten ei :D Välillä tokoillaan, nyt ollaan taas enemmälti aksailtu, kohta avataan mejäkausi, kunhan lumet vähenee.. Mutta pääpaino on ollut (kuten aina) niin pitkillä lenkeillä kavereiden kanssa tai ilman ja yleisellä yhdessä hengailulla :) Kisojakin on luvassa, mutta ei ressiä niistä.Pari yksittäistä aksaradan nollaa puuttuu, jos SM-kisoihin mielimme, mutta tulee ne jos ovat tullakseen. Kisoja ei vain liiemmin ole.. Meillähän on siis jopa 6 hyppisnollaa! Varsin kummallista :) Viime aikoina aksa on kyllä sujunut. Ensin varkaudesta yksi nolla, sitten kuopiosta kaksi (kolmas oli vain riman päässä) ja sitten kotikisoista nollavoitto oikein. Treenitkin on sujuneet, oikein harmittaa kun kisoja ei ole!

Kiva aloitti juoksunsa viime viikolla. Hyvä, koska piti jo huolestua et mihin miun innokas torvelo on kadonnut! No, eiköhän se taas palaa juoksujen jälkeen! yli 9kk tuli kivankin juoksuväliksi, mukavaa :) Tosin eiköhän senkin juoksut ole tän jälkeen juostu..

Puudeli kävi kasvattajansa luona kylässä ja otti kaverikseen Elsan. Trimmipöydälle pääsi..Elsa!
Tää (känny)kuva kertonee syyn..

Aivan jäätävä on määrä mitä tonkin pituisessa turkissa tulee hiekkaa aksahallilta sisälle. Ja kun Elsa ei näyttelyihin mene, oli ohennussaksille töitä! Kivan turkki on huomattavasti helpompi, sillä ei ole juurikaan hapsuja edessä, eikä takajaloissakaan muuta kuin pöksyt. Elsallahan oli kintereiden alapuolellakin monen sentin hapsut ja etujaloissa semmoiset 5-6 senttiset! Dukkiksen ja Kivan turkit on maailman helpoimmat, lika lähtee pyyhkimällä ja takkuja ei ole eikä tule! Elsan turkki vaatii harjaa silloin tällöin. Puudelin sitten hieman useammin :D

ompeluksiakin on nyt taas jonkin verran tullut tehtyä. Lähinnä pipoja. Uusia kankaita odottelen :)
D-lenkkejä tilasin pitkästä aikaa ja pitihän sitä muutama panta taas tehdä. Kännykuvien loistavaa laatua:
pyrritytöille pöllöjä
ja Helmi-dalmikselle kärpässientä :)
Mamman lintuharrrastajakaverille vähän synttäripöllöjä avainnauhan ja pipon muodossa. Pöllönauha piti tehdä kyllä itsellekin töihin! Ja tuo panta on dukkiduun.
Palataanhan taas!


1 kommentti: