lauantai 28. huhtikuuta 2012

nuudeli rokotuksilla

Puudelinuudeli kävi rokotuksilla keskiviikkona. Reipas se oli sielläkin, kuten aina :) Painoa oli huimat 1,9kg ;) Ilmeisesti aika normaalikokoinen knääpiö. Se syö paljon ja on AHNE! On jopa turhankin hoikka siitä huolimatta.. Täytyy jo pian hankkia lisää puudeliruokaa! :D Kaikki on uponnu mitä on tarjottu, naudanmaha, sika-nauta, kana, heppa.. ja maha on kestänyt moitteetta. Suoraansanottuna en edes miettinyt kestääkö vai ei, vaan miulta on tultu kyselemään kuinka sen maha oikein toimmoisia kestää. Pah. No, onneksi kestää :) Heh, pieni kanansiiven pala sai pentusen suorastaan sekoamaan "en oo ikinä syöny mitää näin hyvää!!" :) Ahneus on tietenkin pelkästään hyvä juttu!


Neiti Nuudeli löytyy nyt myös koiranetistä

Kaupungilla on käyty hengailemassa ja monessa paikassa se on mukana edelleen kulkenut.
Kaupungilla seurana oli Birk-herra:)
Pyrreillä kävi fyssari myös torstaina. On nyt taas koiria huollettu! Elsalle se oli kontrolli, eikä uusia jumittumia löytynyt, eikä kyllä vanhojakaan :) Kiva nautiskeli koko rahalla, sen mielestä on ihana kun joku sitä hoitaa. Elsa-herkkis on sitten vähän toista maata.. "no niin, eiköhän tää jo riitä, kiitos vaan käynnistä" on reaktio jo ensi minuuttien jälkeen. Kivallakaan ei ollut juuri jumeja, toinen kylki vähän aristi, lienee törmäilly Helmin kanssa. Toisen pakaran seutu oli myös Kivan puolelta vähän huolestuneiden katseiden arvoinen.

Nukuin tänään yövuoron jälkeen ja sanoin Jussille et laittaa oven kii ja jättää koirat muun kämpän puolelle kun lähtee vaihtaa auton renkaita, et saan nukuttua. Jossain vaiheessa havahduin siihen, että pyrrit nukkuu miun kans (ja kiksi vielä ilman juoksupöksyjä) ja että puudeli juoksentelee eestaas. Jussi kuitenkin väittää jättäneensä koirat kuten pyysin! Summa summarum: Voihan Torvi sentään, taas :) Ja niin hiljaa ovat vielä hipsineet ja oven avanneet etten siihen edes herännyt..
Torvi kyllä osaa mooonta arkielämän kannalta hyödyllistä juttua, kuten avata kevythäkin, avata pyykinpesukoneen, avata kaapit, irroittaa napit paidoista, ottaa juoksupöksyt pois, pölliä hanskat kädestä, ja ilmeisesti myös avata ovet, noin muutamia mainitakseni. Torvi on persoona <3


Huomenna treenaillaan aksaa Suomalaisen Jarin opeissa, ensi viikolla avataan mejäkausi ja viikon päästä vähän kisaillaan aksaa ja tokoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti