maanantai 30. heinäkuuta 2012

tekeleitä

se on hyvä kyllä perustaa innolla uusi treeniblogi ja olla sitten esim. viikko treenaamatta, kukaan sitä enää lue :D ei vais, tänään olis ollu ohjelmassa aksatreenit, vaan ei näin kuumalla ei. Tyydyttiin käymään koirien kanssa uimassa. Kiva on oppinut uimaan tänä kesänä. Viime kesänä se ui joitakin kertoja muutamia vetoja, mutta sitten tuli päivä kun Neiti Torvilla meni vettä nenään/nieluun (pitääkö sitä uida suu auki??) ja se kurlasi koko illan surkeana. Ehkä kyse oli kuitenkin ennemmin itseluottamuksen puutteesta.. Tänä kesänä se joutui uimasille vahingossa, sitten seuraavalla kerralla se päätti hakea Elsalle heitetyn kepin. Ja on muuten aikas nopea uimaan se raidallinen! Kepistä tuli Kivan keppi ja siitä asti ei ole uimaan tarvinnut houkutella. Hyvää liikuntaahan se on jokaiselle, mutta etenkin Kivalle. Myös Dukkis on rohkaistunut uimaan. Se kun ei ymmärrä  heitettyjen lelujen päälle, niin se (onneksi) ui muuten vaan. Ja hei, miekin kävin uimassa tänään :D

Huomenna taidetaan lähteä mökille! Katsotaan tullaanko maitojunalla takaisin, saatiin tietty loistoidea ottaa myös kepu mukaan :) Kepu on kerran käynyt mökillä, mutta vaan päiväseltään. Siellä sitä olis turvallista pitää irtikin, en jaksa uskoa sen lähtevän mihinkään, mutta pelkään sen kiipeävän puuhun. Mahtaako sisällä elelevä citykissa osata tulla sieltä alas?? Muutoinhan kepu viettää aikaa ulkona aina kun ollaan kotona. Tänäänkin se on nukkunut auringossa koko päivän. Flexi on joskus hyvä keksintö :)

Huomenna on myös Tuitulla yläkulmureiden poisto, ei voi minkään, ei ne lähde ja tila loppuu. Plaah. Ja ettei hammasongelmat jäisi tähän niin isompi neiti musta on halkaissut yhden alaetuhampaansa! Ydin siitä ei näy, joten seurantalinjalle jäädään ja katsotaan tilanne ja poistotarve kunhan Elsa sterkataan.
 Puudeleita ei turhaan sanota älykkäiksi ;)

Mutta sitten niihin tekeleisiin. Pantoja on taas tullut tehtyä ja pipoja tietty kans. Vielä olisi rästissä muutamia pipoja, tai no ainakin 6! Pipokauppa käy kesälläkin :)

Kaverin belggarille tuli aika uskottava panta suojelutreeneihin, vai mitä :)


Simppu ja Saimi sai tällaiset. Niin, tai no saa, kunhan muistan viedä postiin! Mikähän langanpätkä on kuvaan eksynyt?


 Angry Birds on ollut kesän hitti!

Ja sitten laadukkaita kännykkäkuvia tapetoinnin tuloksesta. Makkari:

ja olkkari kera lattialla lojuvien läppärinjohtojen..

vielä olisi ajatuksena tehdä Tuitulle ainakin yksi peti. Joudun ehkä hommaamaan täytettä vähän lisää. Mutta sellainen neliöpeti olisi ajatuksissa. Saas nähdä milloin ehtii tekemään! Ylipäätään koko työhuone on ihan hujan hajan (en väitä et se paljoo muuta koskaan oliskaan) ja ei oikein huvita siellä touhuta. Se pitäisi tapetoida ja maalata ja huonekalutkin odottaa paikkaansa osittain kun siirrettiin tuo hylly makkariin. Ehkä joku päivä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti