keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Muutaman kuvan kera

Joulu sujui leppoisasti syöden ja leväten. Haudoilla ja mummolassa piti perinteisesti käydä. Tänään tuli napattua pari pimeää kuvaakin:

Kokemuksta Jussikin sen tietää; rukkanen on laitettava yllänäytetyllä tavalla aina kun Kiva on lähettyvillä. 



Team TOrvipa hyvinkin, Tuitun elämäntehtävä on jahdata Kikiä ja Dukki taitaa muuten vaan saada taas neidoilta  kommenttia :)

Jotenkin hupaisaa, neiti vahtikoiraseisojapuudeli on bongannut jotain todella epäilyttävää ja Torvinen leikkii kissaa.

"iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn"

hikivarpaisiin tarttuu lumi


Kotiintultua laitoin pyykinpesukoneen päälle ja jatkoin työhuoneen remonttia, josko se joskus valmistuisi! Pyykinpesukone piippaa n. 5min ajan (joo-o, ärsyttävä!) kun se on valmis ja jos sen luukkua ei avaa. Jatkoin kuitenkin tapettien irroittelua työhuoneessa vaikka kuulin piippauksen. Näin, että hetken päästä Torvi nousi sohvalta ja hiipparoi kohti kodinhoitohuonetta. Ehkä se meni juomaan?Nopeasti se kipitti takaisin ja linnoittautui taas sohvalle.
Menin jonkun hetken myöhemmin kodinhoitohuoneeseen ja sieltä löytyi pyykkikone luukku auki ja puolet pyykeistä lattialle purettuna. Piippauksestako sille tuli tuo mieleen vai miksi? "En jaksa enää kuunnella". Tänään kotiapulaisen hommiin näytti kuuluneen myös kylppärin likakaivon tsekkaus.. Itsehän saan sen metalliritilän pois vain jollain apuvälineellä, Torvilta se käy tassunkäänteessä!

Mistä se aina edes keksii näitä? Ahneus ei ole yksinään selitys, vaikkakin se on selitys hyvin monelle sen tempaukselle. No, Torville juolahtaa aina mieleen.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti