maanantai 10. joulukuuta 2012

Messari 2012 (lisätty Roikin arvostelut klo21)

Reissuaminen on kyllä rankkaa, etenkin kun lähtee täältä "Uralin kuppeesta" kuten eräs etelämmässä asuva serkkuni sanoisi. Mut oli kyllä hauska viikonloppu, rahat meni eikä riittänytkään ja loppuhuipennuksena yhteen reissulaiseen iski mahatauti tulomatkalla. Onneksi vasta sitten! Aamulla oli kuitenkin ihan hyvä vointi, joten ehkei syyttäminen käy edellistä iltaa, joka vähän venähti ;) Kevyt väsymys edelleen jäljellä 11h yöunien jälkeen..

Perjantaina suunnattiin suoraan ostoksille Selloon. Tarttuihan sieltä tavaraa.. Illalla sit syömään ja vähä viiniä ja unten maille. Lauantaina oli sit Helsinki Winner-päivä, puudeleita jotai 40, joista junnunarttuja 8. Päästiin helposti perille, mihinkään ei tarvinnut jonottaa ja myyntikojut saatiin kierrettyä jo ennen kun ruuhkat tulivat. Matkaan tarttui leluja koirille, luita, treenitasku itselle, hurtan huomioliivi + säärystimet (tarjouspaketti), kumilenksuja puudelille, takki jne.Tuitun arvostelu kuului näin:
Nice female in good type. Enough correct proportions, slightly long muzzle. Strong back. Correct underline, good quality of coat. Correct movement.

JUN-ERI/5 Tuomari: Beradze Iuza, Georgia

Hassua, junnukehässä 30cm korkea Tui näytti aika isolta!

Sit pyrrikehän laidalle, jossa Roikki (Tottakai Se On Severi Suhonen) oli ainut lyhytkarvapyrri. Marja Talvitie tuomaroi ja Roikkinen oli ROP, joten sieltä napsahti tietty serti, cacib ja titteli HeW-12! Onnea :)


Sivulta katsoen hyvin tyypillinen liikkuja. Hyvätyyppinen. Liian pyöreäkalloinen, muuten hyvä ilme. Hyvä kaula ja ylälonja. Niukahkot etu-, erinomaiset takakulmaukset.Hyvä karva, mutta ei täydessä turkissa. Käyttäytyy mallikelpoisesti.
ERI NUK1 SA ROP SERT CACIB HeW -12


En jaksa säätää kuvia, joten olkoot kehnoja! Pitäis oikeasti saada hommattua se uusi kamera, tuossa 400D:ssä loppuu kyllä säädöt kesken sisätiloissa,vaikka nokalla olisi 85mm/1.8 putki kun iso-arvon saa vaan 1600 =/

Lauantai-iltana oli taas ohjelmassa vähän ostoksia, ruokailua ja ehkä vähän taas viiniäkin =) Eksyttiin siis hotellin baariin, valehtelematta porukka siellä oli kyllä väh. sen 10v meitä nuorempia.. Noo, tuli siellä silti oltua kahteen ja virkeänä herättiin sunnuntaiaamuna klo 6.30..

Sunnuntaina sitten aloitettiin taas ostoksilla, sit puudelikehällä. Unohtamatta, että nyt sit jonotettiin viimeiset 1,5km messariin, vaikka eilen oltiin ihan samaan aikaan liikkeellä. Samat (?) 8 junnunarttua ja tällä kertaa Tuittu oli niistä se ensimmäinen :) Pitihän Tuitunkin saada titteli, pyrrikämppiksiltä kun löytyy jo! :D Loppujen lopuksi Tui oli jopa PN-4 ja vara-serti, jos se eilen näytti junnukehässä isolta, niin kyllä vain näytti tuolla paras narttu-kehässä pieneltä!

Tuomarina oli Tiina Taulos ja arvostelu kuului näin:
Näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus. Kaunis, pitkä kuono. Tummat, pienet silmät, kaunis runko. Erittäin kaunis takaosa ja hännän kiinnitys. Liikkuu ryhdikkäästi hyvällä askeleella. Kauniissa näyttelykunnossa. Vielä hieman pehmeä karva.
JUN ERI/1, PN-4,vara-serti ja Juniorivoittaja -12
Molempina päivinä Tui kävi esiintymässä vielä kasvattajaluokassa, Executive molempina päivinä Rop-kasvattaja :) Katottiin sit enää vaa lyhytkarvapyrrit (5kpl) ja lähdettiin kohti Kotkaa. Lyhytkarvoissa Elsan Pakki- pentu ekasta pentueesta oli ROP (W-12) ja Roikki PU2 kera sertin. Not bad :)
Claudian kuvia seuraavassa linkissä: http://claudia.kuvat.fi/kuvat/Me+ja+muut/Voittaja+ja+Helsinki+Winner+2012/

Roikin arvostelu sunnuntailta:
Good proportions, correct mouth, prefer little more flat skull, normal front, good topline, good angulations behind, moves well.
NUK1 SA PU2 SERT VARACA

Kotkassa pyörähdettiin katsomassa Ladan ja Celon pentuja. Olipa ne söpöjä! Suosikki löytyi, onneksi kaikki ovat olleet varattuja jo suunnilleen ennen syntymäänsä :D Nyt on ranteet täynnä hampaanjälkiä, porukka ei nimittäin liiemmin ujostellut, pentuja vaan vyöryi kimppuun heti kun ovi avattin! Oli kyllä kiva et ehdin nähdä ne, ennen kun ensi viikonloppuna muuttavat omiin koteihinsa.

Nyt sitten (ehkä) vähän rauhallisempitempoisen loman viettoon, töihin vasta 1,5 viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti