tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kuvakimara

Suurempia kuulumisia ei ole kirjoitella joten laitetaan kuvia. Tuittuli kävi taas näyttelyissä pari viikkoa sitten, pitäisi lisäillä arvosteluja joskus. Tuloksena molempina päivinä Eri, Sa, NUO/2 ja toisena päivänä PN3 ohi nuortenluokan ykköseksi sijoitetun. Näyttelyt on just vähä tommosia :P Arvostelussa luki jotakuinkin "sijoitettiin luokkavoittajaa paremmin paras narttu-kehässä parempien liikkeiden vuoksi". Siltikin vaikka aina sivulauseessa näyttelyitä ihmettelen, ilmoitin Elsan Joensuun näyttelyyn. Setäkoira on molempina päivinä kehissä myös. Ja Hattara kera kasvattajansa. Loppujen lopuksihan tässä kävi myös niin että ollaan ikäänkuin menossa Ruotsiinkin näyttelyyn Elsan kanssa.. Vaikka siellä tuskin suurempaa menestystä on luvassa, siellä on vähintään 4 muuta lyhytkarvanarttua. Loma (kun se aikanaan alkaa, 3 viikkoa vielä!) tietää siis reissailua ensin Ruotsiin, sitten Barcelonaan ja hei, sitten heti sieltä loppuhuipentumana Kiteelle ;)

Kiteellä siis on aksaleiri, mukaan lähtee mustat. Miulla oli vakaa aate, että Tuittu osaa silloin jo vaikka mitä. Hahaha.. Kehittääkö kerta - pari viikkoon nuorta koiraa? No eipä ainakaan liikaa! Suoraan sanottuna koko kesä on mennyt ihan töitä tehdessä. Teen pelkkää yövuoroa ja kahdeksaan  viikkoon pisin vapaa on 3pv (ennen se oli lyhin vapaa). Näin meillä. Mikä lienee kroonisen univelan määrä kun loma alkaa? Hattara siis ei ole juuri edennyt. Tai oikeasti on, mutta ei se näy videoilta :P Keinua ollaan nyt päästy aimo harppaus eteenpäin, kepit on vaiheessa (pitäisi saada sellainen parin viikon kuuri kumpaakin), kontakteja ei olla tehty ja no, vahvistettu on sitä, mikä on heikointa, eli irtoamista. Muutaman viikon takaa pieni pätkä Hattara-aksaa täällä. Äänet pois :D

Tänään oli taas vuorossa osteopaatti Jerry Ketolan käsittely. Tällä kertaa sekä miulle että Elsalle. Elsa sai kehuja jälleen, että on hyvässä kunnossa ikäisekseen. Hieman jäi olo, ettei allekirjoittanut voi sanoa itsestään samaa :P Ei vais, 10v on edellisestä osteopaatin käynnistä ja kremppaa on sen jälkeen kertynyt. Yläselkä on nyt avattu, henki kulkee taas paremmin eikä oikeaan käteenkään enää säteile kipu jatkuvana. Ehkä lantiokin on aavistuksen suoremmassa ja pääkin kääntyy taas molempiin suuntiin. Kuinka kiva =) Syksyllä ehkä sitten taas.

Sitten koiranpuolikkaan a.k.a Demonin kuulumisia. Virpi oli käynyt Demonin kanssa lampaksia katselemassa ja matkalta tarttui mukaan myös muutama hieno kuva. Demonilla on nyt ikää jotakuinkin 6kk ja pienihän se edelleen on. No, ei hätää, luustoa löytyy ja eiköhän siitä ihan urokseksi tunnistettava tule :) Edelleen luonne on kuulemma ihan super, Demoni suhtautuu kaikkeen ja kaikkiin avoimen iloisesti eikä mitään arkuuksia senkummemmin paikkoihin, asioihin tai ääniin ole tähän mennessä ilmennyt. Hienoa! :)


kuva:Aino Pikkusaari

Kuva:Aino Pikkusaari
 Etenkin 54-senttisen Ange-veljen rinnalla Demon on aika kääpiö ;)
Kuva: Aino Pikkusaari


mummikoiralla on (taas) asiaa!

Kamera tuli otettua sateiselle lenkille mukaan päivänä eräänä. Kuvasatoa yllä ja alla.

pilkullisella ja raidallisella menee lujaa..



Team TOrvelo kera pilkkuvahvistuksen


 Loput kuvat TÄÄLLÄ

 Martta marsunpoika asustaa naapurissa ja on aika valloittava otus <3 Vielä tovi lastahoitoa ja toivottavasti sitten pääsisi riehumaan vapaasti. Riehuisihan Martta nytkin, mutta...

voiko pentu olla enää juuri söpömpi!
Palaillaanhan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti