torstai 11. heinäkuuta 2013

Punkki on pahaa!



Torvi oli taas askallerrellut. Tulin kotiin kaupungilta tiistaina enkä ollu yövuoron jälkeen käyny viel lenkillä. Junioriosasto oli sit päättäny herkutella miun yöpöydältä löytyvillä rasvoilla. Koirat, jotka saa lähes joka päivä jotain öljyä (lohiöljy, pellavansiemenöljy,rypsiöljy)..

No, sekä käsirasva et etenkin bebanthen olivat kokeneet kovia. Jälkimmäinen oli jyrsitty sellaisiksi tunnistamattomiksi metalliklönteiksi, ensimmäistä oli vaan vähän maisteltu (ja ilmeisesti todettu, ettei saksanpähkinävoide sisäisesti ollut niin hyvää).

No, neljännen yön jälkeen eilen olen menossa nukkumaan ja tulen vessasta pesemästä hampaita. Lattialla on pieniä vaaleita veritippoja + useampi viiru tummempaa verta ja yksi pieni hyytymäklöntti. Vaaleat tipat jatkuvat keittiöön saakka ja kaiken keskellä on, kukapa muukaan kuin Torvi, suupielet verensekaista vaahtoa valuaen. Pieni hyperventilaatio ensialkuun ja samalla soitto Katrille, mielessähän ei tietenkään pyörinyt muuta kun et nyt se bebanthen-tuubi on aiheuttanu vähintään perforaation tolle ruokatorveen tai mahalaukkuun ja kohta pitää lähtee viel vierailemaan tohtorissa.
Torvi kulki kuolaten ja selkä köyryssä ja oli selkeästi kovin vaisu ja huonovointinen. Ei lainkaan oma itsensä. Muutaman kirosanan saatoin päästää suustani..

Samalla sitten niitä siivoilin ja huomasin sattumalta, että paperissa on verihyytymän lisäksi myös liiskaantunut, jättikokoinen punkki!

Nyt varmaan jo uskaltaa todeta, että veri oli punkista peräisin, samoin sitten Torvisen pahoinvointi. Näin kaikella järjellä ajateltuna. Tartteeko oikeasti yrittää syödä ihan kaikki, myös lattialla lojuva jättipunkki?! Tarina ei kerro kenestä tuo punkki on peräisin, yök. Laitoin eilen kellon soimaan jo puoliltapäivin ja kun totesin Torvin olevan kunnossa, jatkoin uniani. Illalla sillä oli ihan entinen ja tuttu meno päällä.

Team TOrvelo muistuttaa siis lukijoilleen, jotta punkki on pahaa!

Rakkaani Torvi, milloin lakkaat huolestuttamasta minuu näillä tempauksillasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti