tiistai 9. syyskuuta 2014

Tottakai-päivät

Perinteiset Tottakai-päivät olivat taas ohjelmassa Haminan Lintukodossa. Tällä kertaa mukaan valikoitui Torvisen sisarukset Kiki ja Mape. Ohjelmassa oli mm. hakua.

Perjantaina lopettelin neljä yötä, nukuin neljä tuntia ja lähdettiin Riikan kanssa ajamaan kohti Haminaa. No, juuri tuon enempää ei tietty tullu nukuttua seuraavanakaan yönä ja vielä järkevämpi idea oli lähteä juoksulenkille ennen aamupalaa klo 8! No, 5km hölkkäiltiin reippaina Riikan ja Jennin kans ja koirien kans. Mape sai suihkukomennuksen pyörittyään paskassa..

Molemmat pyrrit pääsivät hakutreeneihin Kiki myös tottistelemaan BH-treeneihin. Mape teki kaksi haamua ja valmiin, Torvinen haamuja ja valmiin myös. Ekoilla ukoilla välipalkaten Kiin ilmaisua siihen saakka kun mie tuun, viimeisellä (valmis) palkka n.10 haukun jälkeen. Kikin kaa ois tätä kiva treenailla enemmänkin, joskin syystä tai toisesta oon kesällä tosi laiska treenaamaan yhtään mitään! Koirilla on kuuma, itsellä on kuuma, on ötököitä yms. syksyn tullen ollaan aktivoiduttu vaikka kuinka! Jopa niin paljon et harkinnassa on jopa BH:ta ja tokokokeita ja Elsa on ilmoitettu sekä rally-tokokisoihin (hehehh..) että ulkomaille näyttelyyn. Tulevana viikonloppuna kisataan aksaa ja tänään lähdetään Kuopioon katsomaan lampaita.

En voi sille mitään et tuo rallytoko aiheuttaa lähinnä vähän huvittuneita tunteita. Vaikeammissa luokissa on jo oikeasti vaikeita juttuja ohjelmassa, tää ALO on vähän.. No en tiedä mitä sanoisi! Joo, totuus on kyllä se, etten vielä tiedä, olen lukenut kyltit ja treenannut Elsan kanssa kerran paria liikettä joita joutuu opettamaan. Tästä se lähtee!

Ja uutisia sen verran, että Dukkiksen pentu Nasu (Zerberan Li Shang) on aloittanut aksakisauransa ja plakkarissa on jo pari hypärinollaa :)

Mutta niihin Tottakai-päiviin. Oli taas mukava nähdä tuttuja, joita näkee lähes ainoastaan tuolla! Elsan lapsosista mukana olivat Sumo (eka pentue), Sulo ja Nuttu (toisesta) ja Hemmo kolmannesta. Velho kävi näytillä n. 15min ajan, oli ihana nähdä! Lisäksi oli lapsenlapset Taavi ja tietty Mape.

Ja sitten kuvia:

Paikalla oli paljon söpöjä pentuja :) Tässä Focan ja Hepun pennut Easy (Tottakai aina oon hottis) ja Pyry (Tottakai aina oon Armas)



Torvinen treenaa henkilöryhmää. Keskittymiskieli :P


ja leikkii (kerrankin kun Elsa ei ole poliisina paikalla) siskonsa hullu-Mapen kanssa.

Hullu-Mape ihan ite!

Mapskulle tuli hiki..


Pallohiiri Nuttu (EEV-12,EEJV-12 Tottakai se on suhina lempi) :)

ja Elsin lapsenlapsi Taavi (JMV-14 Tottakai Uskomaton olen)

Sulo (HK1 Tottakai Se on sulo vilen) ylpeänä lelustaan:


Tara (Tottakai Lunatar) tokotreeneissä:

ja Purnu (Tottakai Olen oivapoika) hakuhommissa

ja sitten pikkupojat Hemmo:

ja Velho

Lisää kuvia

Yövyttiin samassa huoneessa Riikan ja Hemmon kanssa. Kikillä on tuo ihana taipumus aukoa ovia, niin piti sitten keksiä viritelmä. Olin hyvin tyytyväinen itseeni!
Mape ei osaa availla ovia ja Hemmo on sellainen kilttiyden ilmentymä ettei varmasti edes harkitse! Tosin, kävin hakemassa Mapea hakutreeneihin niin autohäkin ovi oli auki. No, ajattelin te varmaan oon unohtanu sen jotenki huonosti. Kiki treenas myöhemmin ja just ku oltiin palattu keskilinjalle viimeisen ukon jälkeen, joku sanoo "kattokaa, tuolta tulee joku koira". Kappas, Mape!

No, oven suhteen suunnitelma toimi niin, että metallihäkkiin laitetaan kiinni hihna. Sitten hihnan avulla häkki vedetään ovenraosta kiinni oveen ja hihna köytetään ulkopuolella kiinni sohvan jalkaan.
Näin:

Ai että oli hyvä!

Perinteisesti istuttiin iltaa myöhäänkin kumpanakin päivänä. Lauantaina ensin nuotiopaikalla ja sitten pienemmällä porukalla (kun muut jo nukkui) niin sisällä päärakennuksessa. Keskustelu ajautui astetta vakavampiin ajankohtaisiin aiheisiin siinä aamuyön tunteina, kunnes klo 03.05 joku katsoo ulos ja sanoo tyhjentävän lauseen "Heidi, Kiki on ulkona"..


Älä jätä hihnaa näkyviin! Kaksi senttiäkin on liikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti