torstai 17. toukokuuta 2012

Tänään tokoiltiin kontiolahdella noutajien kisoissa, Nokelainen tuomaroi.

Fiilikset etukäteen ei olleet kovin hyvät, istuminen ja ohjattu rikki  ja treenejä takana vallan kahdet ennen edellistä koetta! Lisäksi ensimmäiset helteet sattuivat juuri tälle päivälle (+24). Vaan kun koe alkoi ja palasin paikallaistumisesta (ja koira istui!) niin päätin, nyt se otetaan se viimoinen ykkönen. Ja me otettiin!
Koe oli ihanan rento. Tuomari oli rento, työntekijät olivat rentoja ja kisaporukka kannusti toisiaan ja iloitsi aidosti toisten onnistumisesta. Tuosta pitäisi aksaväen kyllä ottaa mallia! 

paikalla istuminen: 10, JEEEE! sanoin, et tavoite on jo täynnä ;)
paikkamakuu: 8, oli ollut lähdettyäni hieman levoton ja vaihtanut asentoa
seuraaminen: 9, ihan jees, ihan jees :))
idari:10, vinossa se ehkä vähän seisoi, mut mikä jottei!
luoksari:9, perus-elsa, hiipparointia seisomisessa vähän
ruutu: 8, hidas merkki, ruudun takareunaan (!) niin, että tuomarin piti käydä tarkistamassa, onko koira miten paljon ulkona.. No häntä oli vain :) Ennakoi maahanmenon kun mie jäin pohtimaan korjaanko paikkaa tms. Ois voinu reippaammin tulla seuraamaankin.
-tauko-
ohjattu: 9,5 vasen arvottiin (jee, koska oikea on nyt ollut se murhe..) jälleen hiipi merkille, kuten sillä nyt on ollut vähän tapana. Paineistuuko se vaiko kyttää? no hiipii joka tapauksessa, mut laukalla.
metallihyppy: 8 joko koiran takaset tai sitten hiekka kolahti esteeseen + hieman vino pa
tunnari: 9, tää oli kyl ehkä vähä liikaa laukan ja ravin sekoituksella palautettuna ja muutaman kerran pureskeltuna ;)
kaukot: 7 s-i-m-i-s-m oli vaihdot. Elsa jäi sellaiseen typerään kippuraan jätössä jo. No teki se ne ihan joo, mut eteni. No ei jaksanu haitata, koska sai tuulettaa uutta TOTTELEVAISUUSVALIOTA pistein 280,5 ja kera luokkavoiton! :))

kyllähän me tuohon jouduttiin kisaamaan (ja elsa teki pennutkin välissä).. eikä koevarmuutta (kummankaan!) voi kehua ;) Mut kun elsa saa pisteitä kaikista liikkeistä, niin ykkönen on kyllä joka kerta tullut. Usein vaan ollaan nollattu joku 40p liike ja sit jääty joku 10p ykkösestä kun ryssitty viel pisteitä jostain muusta. Ihan hienoilla pisteillä sitten kuitenkin valioiduttiin: 291,5p + 291p + 280,5p. Parhaimmillaan elsa kyllä osaa nuo liikkeet hyvin!

On se vaan mahtava koira ja juuri miulle sopiva <3
Enpä olisi uskonut, että reilun viiden vuoden koiranomistamisen jälkeen miun ekan oman koiran tittelirivi olisi FI TVA, FI AVA, FI & EE MVA, V-07, JV-07, BH Elsi Pyrrinen <3 Elsi oli harvalukuisen rotunsa ensimmäinen ava, ja on myös ensimmäinen TVA. Yksi pitkäkarvapyrri on tuon TVA-tittelin aiemmin saavuttanut 90-luvulla. Sensijaan taitaa olla niin, että Elsi on kaikista ensimmäinen kolmoisvalio :)

kuvia ei ole muuta kun kännykameraräpsyjä koepaikalta. Laitetaan siis niitä!

Meitä oli kolme koirakkoa EVL:ssä. Ihan jännitti ketkä tutut sattuvat paikalle ;) No reino ja focushan ne! Mahtavasti pojatkin tottelivat ykköstulosten arvoisesti ja focus valioitui vallan suoraan kolmella kokeella! Aika hyvin meni meillä, hyvä me!Onnea maija ja suski :)
FI TVA Kärkikarvaaja, FI TVA Elsi Pyrrinen ja FI TVA Kutinan Nestori

Tässä vaiheessa ei voi kuin kiittää ihania treenikavereita, joita ilman tää ei ois millään ollu mahdollista. Erityiskiitoksen ansaitsevat juurikin Maija ja Suski, unohtamatta Katjaa, Ninjaa ja muita. Kiitos! <3

On mulla muitakin uutisia. Elsin poika Pakki (T. Puuha Pete) käväisi näyttelyssä ekaa kertaa sitten kahden vuoden täyttämisen ja ROP, SERT ja CACIBhan sieltä tuli ja Pakki on nyt FI MVA :) Onnea! Pakki käväisi Suomessa 7 näyttelyä, joissa viidessä se oli ROP ja ehti se Tanskaankin hakemaan tittelin JMV-10 :)
kuva: s.vikman
ja hyvät uutiset jatkuu, pitkäkarvapyrri Alma (Zerberan Alambil) käväisi riiuureissulla Dukkiduun luona ja ultraustulos kertoi, että Alma on oikein tukevasti tiine! Siellä odotellaan neljää - viittä pitkäkarvapyrtsipentua syntyväksi kesäkuussa. Mahtavaa!

lisätiedot Kaisalta kennel Zerberan

4 kommenttia:

 1. Huuuurjasti onnea, te todella ansaitsitte sen! Kiitos myös itsellesi kaikesta avusta mitä olet meidän eteen tehnyt ja korvaamattomasta treeniseurasta ;)

  -Maija-

  VastaaPoista
 2. Mielettömän hienoa! Paljon onnea taitaville!

  VastaaPoista
 3. Olipa täällä hienoja uutisia! Suuren suuret onnittelut! Aivan mahtavaa! :)

  VastaaPoista