torstai 6. elokuuta 2015

loman loppu lähenee

Seuraa hillitön määrä kännykällä räpsittyjä kuvia!

enää pari päivää lomaa jäljellä, mutta se vietetäänkin paimennellen ja aksaillen Kivasti-porukassa, mikäs sen mukavempaa! 4/5 kasvateista on paikalla ja lisänä sitten Pila, Rilla, Martta ja Kalla. Palataan sen tiimoilta asiaan kunhan leiri on ohi!

Lomalla ehdittiin mökkeillä vaan kerran, mutta onneksi edes sen kerran :)

auringonottoa :)

Viime viikolla tuli kokeiltua ekaa kertaa myös kirkkovenesoutua! Hitsi oli hauskaa puuhaa! Meidän työpaikalta oli vene sekä torstaina että perjantaina Karelia-soudussa. Veneessä pitää olla tasaparit (joo meitä oli, maksimimäärä 14) ja mielellään parillinen määrä miehiä ja naisia että saa sopivan vahvuisen parin. No, sitten kun ei ole niin pistetään pariksi Heidi ja Matti :D Siellä me sitten tahtiparissa soudettiin.. Kova yritys oli sulusta päästä pelastuslaitoksen venettä karkuun, mutta tekemätön paikka se oli. Lopputulemana todettakoon, että jos 12 palomiestä ei souda naisia kovempaa niin on se jo kumma! Meitä oli siis 5 miestä (joista ehkä 3 souti ja kaksi keskittyi muuhun:D) ja loput naisia. Ensi vuonna on kyllä päästävä uudelleen! Soutumatka oli 39km ja ei se kyllä mitenkään hurjan rankka ollut. Jälkipelien rankkuudesta ei sitten tartte puhuakaan :D

Team PLV (lyhenne aukenee varmaan osalle lukijoista) eli keltapaitaiset Päivystyksen Laillistetut Valehoitajat perjantaipipoa päässä ja urheilujuomat katetripussissa :D


kuva http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/81014-karelia-soutu-rantautui-ilosaareen

Tässä vaiheessa voinee paljastaa senkin, että tuo kirkkovenesoudun pahin vastustaja a.k.a. pelastuslaitos on miun loppuvuoden työnantaja. Lähden kokeilemaan pidemmäksi pätkäksi (4kk) ambulanssihommia ja koska sinne olis pitäny mennä jo 1.8. alkaen ja sain virkavapaata vasta 1.9. alkaen, pyöritän tässä muutaman viikon käytännössä kolmea työtä jos noiden lisäksi koirakurssien vetämiset lasketaan (melkein ei lasketa koska se on niin mukavaa :). Onneksi Polvijärvi ei ole se akuutein paikka ajella keltaista transittia sinisillä vilkuilla, joten eiköhän tuosta selviä :)

Yksi IKEA:n reissu muutti lomasuunnitelmia kummasti. Menomatkalla pysähdyimme kirpparilla Riistavedellä ja sieltä mukaan tarttui Ilmari Tapiovaaran Pirkka-sarjan pöytä, kaksi penkkiä ja tuoli (KLIK). Hupsista! Mitään priimakuntoisia ne eivät tosiaan olleet, mutta palataan sen tiimoilta asiaan myöhemmin :) Ainakaan ei olla jääty lomalla toimettomaksi, kiitos noiden..
Ikeasta löytyi muutamalla hassulla kympillä tavaraa, mutta lisäksi siellä oli esillä hieno tapetti ja sitten bongattiin myös sängynpääty (kaikki mitä tarvitaan ei sittenkään mahdu opeliin). No, tapetin vieressä luki, jotta sitä saa RTV:ltä. Sinnepä marssimme heti seuraavana päivänä ja kas - tapetti oli tilaustavaraa. Sellainenhan ei tietenkään sovi miun kärsivällisyydelle, joten olin jo ihan valmis katselemaan muita tai jättämään koko homman - maksoihan tapetti vieläpä 70e/rulla. Sitten myyjä muisti, että niin, onhan heillä tämä sama tapetti värivirheellisenä! Yksi kuvio ei ollu värjäytynyt niin tummalla kuin piti (mutta koko tapetti on samalla tavalla värjätty eikä kukaan nää että siinä on virhe),joten se myydään edullisesti pois. Rupesin aika spontaanisti nauramaan kun kuulin, että se maksaa 4,9euroa/rulla.. Suunnitelmiin U-käännös ja päätyseinän tapetoinnin sijaan muu huone tuolla tapetilla ja yksiväristä päätyseinään sängynpäädyn kaveriksi (ei se kuvio ois sängynpäädyn taa ees käyny)! Ja kun kärsimätön on vauhdissa niin tapettihan on seinällä samana päivänä :D
Oikeasti tuo vanha tapetti oli hikisesti kaksi vuotta vanha.. Mutta missään vaiheessa en tykännyt makkarin sisustuksesta ja en kyllä ymmärrä miten tommoiseen tapettiin edes päädyttiin. Yök.

siitä se lähtee vanha tapetti pois!

ja uutta tilalle! harmaan tapetin vastaseinälle piti jättää vanha tapetti, mutta sepä sopii siihen.

Sängynpääty ja Pirkka-pöytä eivät sopineet kyytiin ekalla reissulla kun ei otettu peräkärryä mukaan. Pöytä olisi tullut tulevana viikonloppuna ja kaveri lupasi hakea sängynpäädyn ensi viikolla. No, mitä sanoinkaan siitä kärsimättömyydestä? Eikun peräkärry focuksen perään ja maanantaina kohti Kuopiota ;)

Nyt on paikoillaan sängynpääty, rullaverho ja uudet lamput ja tapetit. Kyllä kelpaa! Ehkä seuraavaksi lähtee vaihtoon päiväpeitto..


Koirablogi muuttuu lifestyleblogiksi? No ei.. vaikka tuo Pirkka-kalusteiden juttu pitänee tänne laittaa jossain hetkessä :)

Kalla on nyt kalenteri-iässäkin 4kk, viikkoina 17, kohta 18. Painoa on 6,78kg tasan 4kk iässä ja korkeutta ehkä 38cm. Hammaskeijukin on vihdoin tullut kylään ja partahaivenet kasvaa kovaa vauhtia. Tämäkin on katsokaa pakko mainita, jotta riittää puheenaihetta ja ihmeteltävää :P

Kalla haluaa aina mahdollisimman lähelle naamaa..mutta on se söpö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti