perjantai 29. kesäkuuta 2012

aurinko näyttäytyi loman kunniaksi, sen kunniaksi vähän kuvia =)

Aamulla 7.15 alkoi loma. Aika kivaa :) Suunnattiin päivällä Ninkan kanssa lenkille, taisi koko Utranharju tömistä kun 7 koiraa pyyhälsi menemään! Illalla sitten siirrettiin seuran aksaesteet uudelle hallille ja valmistumassa olevalle kentälle. Ei jää ikävä entisen halli pölyä! Adios! Innostutiin sitten tekemään juoksu- ja juoksutekniikkatreeni talkoiden jälkeen (hitsit mitkä maastot uuden hallin lähellä :) ja treenien ja loman kunniaksi piti tietty käydä pitsa!

palataan ensin vähän juhannustunnelmiin. Töistä ei juuri juhannustunnelmaa löytynyt  kyllä ;) Aattoyö siis meni töissä. Vuorovastuu + triagenakki painoi, mutta hyvin meni. Yllättävän rauhallista, mutta toisaalta en oo ikinä ottanu noin montaa ennakkoilmoitusta vastaan per vuoro. No kellään ei onneksi mitään suurta hätää ollut.
Lauantaina sit suunnattiin mökille Liperiin, Jussi ja Kiva oli menneet sinne jo aattona. Tuitun ensimmäinen mökkeily sujui oikein hyvin, sensijaan Dukkisduu uiskenteli itselleen vesihännän.

Torvi ja "pieni" mutta niin OMA keppi :)

auringonlasku
 Treenirintamalla ei mitään uutta, kotitokoja ja kotiaksaa Tuitulle. Ehkä kerran viikossa ollaan jopa jaksettu treenailla! Tauko tekee hyvää itse kullekin ja totaalitaukoa on luvassa ensi viikko kun mie suuntaan Skotlantiin mamman kanssa ja pyrrit jää kotiin. Tuittu pääsee hoitoon Marjon ja Lola-mamman luo.

Ja sitten kuvatuksia tän päivän lenkiltä. Matkassa siis pyrrit Vappu, Elsa ja Kiva, Peppi-sprinkku, bortsut Hippa ja Birk sekä tietenkin Tuittu. Hyvin menee puudeli siellä joukossa ja hyvin tulee tuo toisilleen kyllä kovinkin tuttu sakki toimeen.

Puudeli on myös keppifani"että mitä? uimassa? hiekkainen?? kuka??"
kummasti tuo hiekka oli kuitenkin karissut kotiin päästyä. Huh!

sitten bortsuja:


ja pyrrejä:
rinkeli-mummo:

ja loppuun vielä vähän puudelienergiaa, joka ei vähällä lopu..Tuitulla nyt siis ikää muutamaa päivää vaille 5kk. Painoa oli alkuviikosta 3,4kg ja korkeutta n.27cm. Vielä saisi kasvaa useamman sentin.. Vaikka huolehdin kasvamisesta Kivankin kohdalla ja olin varma et siitä jää pieni kun se jossain vaiheessa jo hidasti selvästi kasvuaan. Vaan ei tullut pieni ei, 48+cm ja 14kg.

Nyt siis valmistautumaan Skotlannin matkaan! Palataan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti