sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

tulospäivitys :)

Eestinmaalta kuului mukavia uutisia, Elsin Nuttu-pentu kävi Viron Voittaja-näyttelyssä olemassa hienosti ROP ja sai tassuunsa tittelit Eestin Voittaja-12 ja Juniorivoittaja-12. Onnea :)) Eikä pöllömmin mennyt mukana olleella Ladallakaan joka sai sertin!



Tänään oli sitten Kivan vuoro tokoilla. Koe meni varsin odotetusti, se koira vaan ajattelee aivan liikaa! Näinköhän tuo olisi suoriutunut alokasluokasta ihan ilman ohjaajaa "käännös vasemmalle, mars! Liike seis.." jne. Varmaan! Palkattomuutta ollaan tehty viime aikoina tosi vähän (tai ylipäätään treenattu) ja se näkyi. Ennakointi lisääntyi loppua kohti, mutta eipä voi olla pettynyt pikkuiseen Torviin <3

Tässäpä kootut selitykset:

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen 2min: 8 (tuplakäsky maahanmenoon,höh!)
Seuraaminen hihnassa: 9 (painoi hieman)
Seuraaminen taluttimetta: 9 (painoi..)
Liikkeestä maahanmeno: 10 (hieno :)
Luoksetulo: 9,5 (hieman hitaasti sivulle)
Liikkeestä seisominen: 7 (meidän ongelmaliike numero yksi! vielä viime viikolla painui maihin tai istumaan, nyt sitten pysähtyi liikkurin käskystä ja kun palasin sivulle, istui liikkurin käskystä ;)
Hyppy: 9 (istui liikkurin käskystä)
Kokonaisvaikutus: 8 (VAAN! pöh! Kiksi teki ihan hyvin kyllä :)

176,5p 1-tulos ja sija 2/7. Voiton vei ehkä pirtein ikinä näkemän cavalier, ihan loisto!

Nyt nokka kohti avointa!

Keskustelu pyrtsien luonteesta on vellonut kiivaana, vaikka onkin jo rauhoittumaan päin. Suorastaan hupaisat mittasuhteet asia kyllä sai. Mutta aikamoisiin ennakkoluuloihin täälläkin alueella sai törmätä pyrriä ottaessaan, (Kirsi, Pilan omistaja tosin taitaa viedä aika kirkkaasti voiton :D) pitivät suurin osa ihan hulluna! Tosin lienee ihan totta ;)  Tällaisissakin asioissa pitäisi muistaa, että parhaat esimerkit ja rodun maineen luojat niin hyvässä kuin pahassa (eivät ole ne blogikirjoitukset vaan) ovat juurikin ne itse koirat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti