sunnuntai 18. toukokuuta 2014

6-viikkoiset riiviöt!

se taahtui jotakuinkin 3 viikkoa sitten kun joku kävi vaihtamassa miun suloiset koirapennut riiviöihin. Neljän viikon kohdalla oli ohjelmassa suunnilleen versio 1.2, viiden viikon kohdalla 2.0 ja nyt veikkaisin, että versio 5.0 on asennettu. Mutta on ne ihania <3

Tällä viikolla ollaan retkeilty Virven luona ja käyty metsässä kävelyllä. Pennunkatsojia on riittänyt kyllä joka päivälle, parhaimmille kahdet. Mukavaa :))
Ensimmäisten pentujen lähtöön ei ole kahta viikkoakaan! Kaksi pentua ilahduttaa viikon pidempään, mutta yksikään ei jää meille :P

Naiset ensin, eli neiti (myrsky)Pilvi (Kivasti kulje mun kanssa)Ja sitten veljiä:

merlepoika "Kivasti Liian Viilee"


ollaan tutustuttu eri alustoihin, vuorossa pressu :)

Joka (elsan) pentueessa pitää olla yksi möhkö, herra ISO eli Kivasti Ohituskaistalla

ja sitten joukon pienin nappisilmä Kivasti Ota mut kiinniJa herra "pikku-Celo" eli Kivasti Koukussa
Tänä viikonloppuna oli perinteinen Joensuun näyttelyviikonloppu. Tavoista poiketen koiria ei ollut ilmoitettuna (yleensä olen jaksanut tänne ja messariin raahautua ainakin). Vaikken muuten hysterisoi pentujen kanssa, jätämme kuitenkin tommoiset massatapahtumat väliin muidenkin koirien kanssa. Esitin kuitenkin auskel Watin. Mehtämiehen sertiä, eli pakko-H:ta haettiin, saatiin KÄY ERI/1, SA, PU3 ja vara-cacib, joten ei pöllömmin :)

Ainiin, meinaa ihan unohtua; Roikki loikki tänään toisen luvan kakkosista ja Pila nappasi ykkösissä nollavoiton. Onnea etevät:)

2 kommenttia: