torstai 15. toukokuuta 2014

Missä on Hullu-Mape?

Ei oo näkyny Hullu-Mapea, tuota niskakarvat pystyssä sotahuudon säestämänä etenevää, leluissa ja hihoissa hampaat irvessä roikkuvaa karvapalloa. On näkynyt vain kissaan verrattavissa oleva sohvankoriste-Mape.

(Mutta koska se on torvisten sukua, mainittakoon, että prinsessa-Mape otti toki eilen paskakylvyn lenkillä)Ja missä on sitten Hullu-Mape?
Taisi jäädä toiselle puolelle Tupatietä (en oo niin kovasti kaivannu et oisin käyny ettimässä..) Tai lähteä Katrin matkassa länsinaapuriin.
Meille ainakin tuli hoitoon vain kiltti ja pikkuinen Martta, jota lauma kaikenkirjavia pygmejä jahtaa torahampaat ojossa. Seuraavaksi vastassa on yleensä Kepu, joka "ystävällisellä" tuijotuksella saa paimenkoiran kuin paimenkoiran pysähtymään ja vaihtamaan suuntaa. Mape asuu siis sohvalla. Tai sängyllä. (Yritti se asua hetken myös keittiön pöydällä)

Ei hätää Mape, Katri tulee kotiin jo tänään.
Eiköhän se soita viimeistään illalla, että "voi perkele tätä rakkia, arvaa mitä se taas teki.." ja voin todeta Hullu-Mapen palanneen :)


(Mape, Martta, pikku-räky, ravunsyötti, katiskanpaino Tottakai Uniikki olen on Elsan lapsenlapsi ja Torvisen pikkusisko ja meidän räkyttävä naapuri)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti