maanantai 5. toukokuuta 2014

blogin päivittämisen vaikeus

Pennut tulivat lauantaina jo 4 viikkoa. ISO painaa 1700g ja muut 1300g:n tietämillä. Oikeastaanhn nyt on hyvä päivittää blogi, koska pennut ovat tasan kuukauden :)

Ulkoilut jäivät vähän vähille viime viikon kylmien säiden vuoksi. Sisällä pennut ovat sensijaan valloittaneet osaksi aikaa jo koko asunnon. Pentuaitaus purettiin tänään pentuhuoneesta, koska aamulla yövuoron jälkeen minua oli ovella vastassa herra iso ja pari muuta kiikkui aidan reunalla. Nyt on enää portti ovella. Jotenkin tuo herra ISO muistuttaa kovasti isoveljeään Roikkia tuossa iässä; myös ulkonäöltään!

Viime viikonloppuna lähti pentulaatikko. Herra Iso oli taas asialla, se käveli minua vastaan eteisessä. Hetki myöhemmin kuului kitinää ja herra Iso löytyi päästään jumittuneena pentuhuoneen porttiin. Kolmannella kerralla ajattelin nostaa muut pennut sille leikkikavereiksi ja mitä tekee Iso, no yrittää kiivetä kiljuen takaisin pentulaatikkoon...

ja sitten pieni video 8-viikkoisesta Roikista kolmen vuoden takaa..
https://www.youtube.com/watch?v=-LHg8kbLyDI

Olen kuvannut pentuja ennätysvähän, mutta tässä pari kuvaa:

K.Koukussa "Mutkis" suunnittelee ehkä hyppyä portailta

K. Kulje mun kanssa  eli "Pilvi"

K.Liian Viilee on kyllä edelleen niin nättipoika <3

Herra ISO, monessakin vähän edellä muita eli K.Ohituskaistalla. Ryhdikäs ja nyt jo kovin hienosti liikkuva nalle :)

Pikkupoika K.Ota mut kiinni ei pidä itsestää suurta numeroa. 
Pentuja on huippuhauskaa seurata. Yksi on mega-ahne (arvatkaa kuka..), pari leikkii muita paremmin (pikkupoika ja nättipoika) ja tyttö on aikas tiukka täti jo nyt. Tänään kävi tyttösen tuleva omistaja (tai haltija) ja neiti kipitti suoraan syliin ja se jälkeen kävi löylyttämässä velipojat ihan noin malliksi.
Jossain määrin on koomista kun toiset ovat oikeasti hikisesti 4 viikkoa ja niin tosissaan. Muutaman kerran leikit ovat äityneet lähes riidoiksi asti ja pissien päälle on jo tomerasti sudittu.
Elsahan ei itse ole mikään erityisen ahne (nirsonakin se edellisessä elämässä tunnettiin) ja se on parille sen aiemmalle pennulle siirtynyt. Tässä talossa ei vaan ole vielä herra ISOn kaltaista ahmattipentua nähty! Pennut ovat siis totutelleet kiinteään ruokaan. Jauheliha oli suurmenestys ja nappulatkin maistuu. Video viikon takaa kun jauhelihaa maisteltiin ekan kerran, kelpasi kaikille :)
Pennuilla on käynyt vieraita melkeinpä päivittäin ja kalenterissa on vielä tilaa, että tervetuloa!


1 kommentti:

  1. Moikka!

    Kauniita pentuja :)
    Onko kaikki ihanuudet varattu jo?

    Terveisin Erika

    VastaaPoista