tiistai 27. toukokuuta 2014

Poseerausta ja silmäpeilausta

Kivasti Liian Viilee

Kivasti Koukussa

Kivasti Kulje mun kanssa

Kivasti Ota mut kiinni

Kivasti Ohituskaistalla
Kuvista kiitoset Milena Nevanto!

Ei ole helppoa saada tyyppejä poseeraamaan, joten näyttelyitä varten joutuu vielä vähän treenaaman :P Pennut ovat kuvissa 7 vkoa 1pv vanhoja.

Mitäs me on alkuviikosta touhuttu? Ei kummempaa. Vieraita on käynyt ja tänään käytiin eläinlääkärissä silmäpeilauksessa. Kaikki saivat terveen paperit, mikä on erityisen mukavaa! Tämä jännitti minua monta kertaa enemmän kuin varsinainen pentutarkki. Pennut tutkittiin ensin ilman tippoja (iris coloboman varalta) ja sitten tippojen kanssa. Tänään pennut sitten saavat koiravieraan, hieman erinäköisen sellaisen kun Mimmi tulee pentuja moikkaamaan.

Pennut alkavat olla siis valmiita maailmalle. On tutustuttu paljon erilaisiin ihmisiin, vierailtu Liperissä, kahdella eläinlääkärillä, hevostallilla, agilityhallilla, Virven luona ja mökillä. Ja ajeltu varsin monta kertaa autolla, jossa viisikko jo nukkuu rauhallisesti. Erilaisia alustoja on tullut tutuksi laminaatista laattaan, hiekasta asfalttiin ja pressusta puuritilikköön. Ollaan nähty joitakin vieraita koiria (oman lauman lisäksi Dukkis, Watti, Martta ja tänään Mimmi) ja maisteltu erilaisia ruokia (kana, possu, nauta, sisäelinseos, poro, kalkkuna) nappulan lisäksi, totuteltu vähän pantaan (hihnaan ei kyllä vielä) ja kuultu kaikenmoisia elämän ääniä lähistön rakennustyömaan naulapyssystä telkkariin ja ovikelloon. Toki ollaan vähän harjoiteltu leikkimistä lelulla. Taistelutahtoa ja saalisviettiä vaikuttaisi löytyvän ihan hyvin. Pääsääntöisesti ovat kuitenkin nukkuneet, syöneet ja leikkineet kuten pentujen tehtävänä on :)

Projekti alkaa siis olla loppusuoralla ja ensimmäisten lähtöön on pari päivää. Alkavat olla jo sellaisia riiviöitä, että joutavatkin lähteä :P Haikeaa se tulee olemaan, mutta lohduttava tieto on se, miten paljon pentuja uusiin koteihin odotetaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti