perjantai 30. toukokuuta 2014

Väki vähenee

ja talo hiljenee. Eilen lähti merlepoika, eli Kivasti Liian Viilee, jota jatkossa kutsutaan nimellä Jeti. Jeti on semmoinen torahampainen jäämies ja Liian Viileessä pikkukaverissa on kyllä kieltämättä samaa näköä..

Jetillä on kaverina australianpaimenkoirat Nemo ja Lilo ja yhteiselo on lähtenyt sujumaan oikein hyvin. Lilosta on tullut mukava leikkikaveri ja yksinkin on jo tutustuttu ulkomaailmaan. Kotimatkalla tyyppi oli ensin ulvonut hetken, sitten haukkunut hetken ja sitten nukkunut reilun tunnin matkan uuteen kotiin. Jeti vaikuttaa tätä nykyä Joroisissa Varkauden lähellä. Edes yksi pentu siis jäi varmuudella melko lähelle. Jetin suunnitelmissa lienee joskus aksakentät kuten kämppiksilläänkin.

Oltiin Elsan kanssa saattamassa Jetiä Tiinan mukaan autolle. Elsa totes "jaa tuo on tuolla" kun Jeti istui yksin häkissä, sitten se tsekkasi "mitäs kivaa Jetille on pakattu mukaan, jos mamma vähän lainaa.." ja lähti hölkkäämään kotiovelle. Ei draamaa tässä siis.

Seuraava lähtijä oli Mutkis, eli Kivasti Koukussa. Mutkis tulee tuntemaan nimen Ässä, mutta tulee olemaan vaikea muistaa, ettei se ole enää Mutkis. Aluksi Mutkis Ässä lähti Tuupovaaraan, mutta lauantaina suunta on tuleviin kotimaisemiin Helsinkiin. Perheensä ainokainen Mutkis Ässä tulee harrastamaan omistajiensa Ainon ja Jannen kanssa jotain, aika näyttää mitä :)

Mutkiksen kotimatka oli sisältänyt sydäntä särkevää itkua noin neljä minuuttia ja unta loppumatkan. Jopa kuoppaisen ja kivikkoisen mökkitien. No, mehän ollan autoiltu melko lailla jo ennestään. Reippaana oli pikkukaveri mökkeillyt, ruoka oli maistunut ja leikit sujuneet yksinkin.

Heti edellisten lähdön jälkeen tuli sitten Riikka hakemaan pikkumustaa. Hemmoksi ristitty kaveri lähti tuohon lähelle, alustavasti. Voi olla, että Riikan työt vievät muualle, mutta ainakin kesä vierähtää Joensuussa.
Hemmolla on kavereina englanninbuldoggirouva Mimmi ja lancashirenkarjakoira (eli heeleri ihan vaan) Unski. Semmoisia kuulumisia on kuulunut, jotta pikkukaveri oli löytynyt jo sohvalta ja todennut Mimminkin koiraksi. Hemmo harrastanee isona ainakin agia ja tokoa, kuulemma ehkä myös rallytokoa ja vaikka sun mitä. Siinäpähän! :) Tämän herra soisin näkeväni myös näyttelykehissä sitten isompana..

Kaksikko Pilvi ja ISO (jolla ei ole vieläkäääään nimeä;) jatkaa eloaan meillä vielä viikon, ennen kun siirtyvät toinen Helsinkiin ja toinen Espooseen. Kovin tuntuu vähältä pentumäärä nyt!

Mutta mitä kuulinkaan Suomenmaan toiselta puolelta?! Elsan poika Roikki (Tottakai se on Severi Suhonen), tuo silloisen pentulauman kaiken pahan ja tuhon alku ja juuri, oli startannut kolmannen kerran tokon alokasluokassa! Ensimmäinen koe tuotti aikanaan pisteitä 180/200, toinen koe pisteitä 190/200 ja ihan samassa suhteessa ei sitten enää pisteet nousseet kun kolmas koe tuotti pisteitä "vain" 197/200 ;) Hurjasti onnea Piia ja Roikki <3 Nyt on TK1 plakkarissa ja kohti seuraavaa luokkaa!

Roikki (kuva claudia ottka)

1 kommentti:

  1. Kiitos, kiitos :) Nyt tosissaan AVO työn alle ja siihen aksaankin voisi taas keskittyä ;) onneksi ollaan pohjia ylempiin tehty, joten kyllä AVO on korkattava tämän vuoden aikana, ehkäpä jopa kesän kuluessa :)

    VastaaPoista